Please wait...

Coronavirus – Direttive ministero degli affari esteri per l’emergenza

Di seguito troverete tutte le ultime istruzioni pubblicate dal ministero degli affari esteri italiano sulle ultime direttive nell’emergenza Covid-19

EN

COVID-19 – We invite you to check the website of the Italian Ministry of the Foreign Affairs to be updated on the latest directives.

FR

COVID 19 – Nous vous invitons à consulter le site Internet du Ministère des Affaires étrangères italien pour la mise à jour des dernières directives.

ES

Les invitamos a visitar el sitio web del Ministerio de Asuntos Exteriores italiano para recibir información actualizada sobre las últimas directivas.

PT

COVID-19 – Convidamo-lo(a) a consultar o sítio Web do Ministério de Itália para ficar atualizado(a) sobre as últimas diretivas.

BR-PT

COVID-19: Nós convidamos você a visitar o site do Ministério de Relações Exteriores da Itália, para estar atualizado sobre as últimas medidas.

DUTCH/NEDERLANDS:

COVID-19 – Raadpleeg de website van het Italiaanse ministerie van Buitenlandse Zaken om op de hoogte te blijven van de nieuwste richtlijnen.   

FIN

COVID-19 – Pyydämme sinua tarkastamaan uusimmat ohjeet Italian Ulkoasiainministeriön verkkosivustolta.

HEB

מחלת הקורונה – אנו מזמינים אתכם לבקר באתר משרד החוץ האיטלקי לקבלת עדכונים בנוגע להנחיות החדשות.

CZ

Vážení přátelé v České republice,

v Itálii je situace opravdu vážná, doporučuji i vám všem dodržovat pravidla a nevycházet z domovů. Italská vláda přijala 23.března další, velmi tvrdé opatření o uzavření veškerých podniků a všech aktivit, které nejsou úzce spjaty s poskytováním nezbytných a primárních lidských potřeb (potraviny, léky). Je velmi důležité, abychom všichni společně dodržovali tato opatření, i když se mohou někomu zdát velmi přísná. Musíme zabránit dalšímu šíření viru. Dělejte to jako my – zůstaňte doma! Hodně štěstí a pevné zdraví.

PL

COVID-19 – Zapraszamy do zapoznania się ze stroną internetową włoskiego Ministerstwa Spraw Wewnętrznych, która będzie aktualizowana na temat najnowszych dyrektyw

 

Focus Coronavirus Italian Ministry of the Foreign Affairs

https://www.esteri.it/mae/en

FAQs on the Italian Government’s #ImStayngHome decree

https://www.esteri.it/mae/en/ministero/normativaonline/decreto-iorestoacasa-domande-frequenti/